Transportbilar i alla prisklasser

Bilfocus i Falun, Dalarna, säljer transportbilar i alla prisklasser, begagnade som nya. Kom in och prata med oss, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Ford Transportbilar av olika modell

Bilfocus i Dalarna är återförsäljare för Ford. Det är deras modell av Ranger, tre modeller av Tourneo och fyra modeller av Transit som vi säljer nya. Det kan även hända att vi har transportbilar under vår begagnat-avdelning. Hör av dig till oss om du har några frågor.

Boka provkörning idag!

 

Vi säljer till både privat och företag

Det spelar ingen roll om du vill ha transportbilar för privat bruk, eller om det är för företagets behov – vi på Bilfocus i Dalarna hjälper dig med ditt köp och ser till så att du hittar en modell som stämmer med såväl behov som budget.

Hur vill du äga din nästa transportbil?

Hos oss erbjuds flera olika lösningar när det gäller betalning och/eller avbetalning. Vi erbjuder även leasing, något som riktar sig till främst till företag. Är du osäker på vilken betalningslösning som passar dig bäst? Kom in till oss så tittar vi på vad som passar dig bäst. Självklart ingår 5 års garanti på alla nya Ford transportbilar.

Varför ska du handla av Bilfocus i Falun?

Vi på Bilfocus i Dalarna kan det här med transportbilar. Vi har kunnig personal som lyssnar på dig, och som utifrån dina behov tar fram förslag på en bil som passar dig. Vi är fullt medvetna om att det är mer än en bil vi säljer, det är tryggheten i en långsiktig och förtroendefull relation. Det är det som är vår fokus.