Jobba med oss!

Har du ett starkt intresse av att meka med personbilar? Vill du ta steget vidare i karriären till ett spännande företag där det finns goda möjligheter till fortsatt utveckling? Nu söker vi personbilsmekaniker/Transportbilsmekaniker till vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som fordonsmekaniker innebär ett varierande arbete med personbilar och lätta lastbilar. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service och reparation samt diagnostisering av elsystem i bilar.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som mekaniker, men vi lägger även stor vikt vid ditt intresse för branschen. Vi tror att du gått en fordonsteknisk linje eller skaffat dig motsvarande kompetens på fordon på annat sätt. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, är intresserad av datorer som används ständigt i diagnosarbetet.

Dina egenskaper
Vi ser att du är noggrann, strukturerad och lätt förstår kunders behov. Du tycker om att samarbeta med kollegor och är serviceinriktad i ditt arbete. Vi tror även att du trivs med att kvalitetssäkra ditt arbete och inte har några problem med att prioritera arbetsuppgifter.
Ac kompentens är meriterande.

Krav
B körkort är ett krav.

Lön
Heltid fast lön.
Provanställning tillämpas.
Vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med ansökan.

Om oss
Vi är ett företag som är auktoriserad för Ford och Hyundai ligger på Ingarvet i Falun.
Vi är även Mekonomen verkstad och jobbar med flertal bilmärken.
Vår målsättning är att erbjuda kvalité genom kunskap, engagemang och personlig service.
Detta oavsett om ditt besök gäller bilköp, verkstadsbesök eller reservdelar.
Vi arbetar mot målet att alla våra kunder ska vara 100% nöjda. Därför anstränger vi oss lite extra för att överträffa kundens förväntningar.