Leasa privatbil från Bilfocus i Falun, Dalarna

Leasa privatbil från oss på Bilfocus i Falun. Fördelarna är många, men den främsta anledningen till att välja leasing är att du får en fast månadskostnad utan överraskningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer

Leasa privatbil – varför då?

Leasing innebär att du långtidshyr en bil av oss. Till skillnad från när du köper en bil, slipper du kontantinsats och lån. Du betalar den överenskomna månadskostnaden och ditt bränsle – det är allt. När leasingtiden är över slipper du sälja bilen, och kan istället titta på en ny bil. Något annat du slipper vid leasing är funderingar över bilens andrahandsvärde. Under den tid du har bilen ingår service, försäkring och vägassistans.

Finns det några begränsningar?

Det finns egentligen inga begränsningar när du ska leasa privatbil från oss på Bilfocus Falun, Dalarna. När affären görs kommer vi överens om hur långt du har tänkt köra per år, och vad du vill att ingår eller inte. Sedan är det bara att välja en helt ny bil som passar dig, och tuta och köra!

Hur vanligt är det med leasing?

Det blir allt vanligare att människor vill leasa privatbil. Fördelarna är många, och några av dem har vi berättat om redan. För dig som har en smartphone betalar du kanske en fast månadskostnad i dag, och vartannat år byter du till den senaste telefonmodellen. Precis så fungerar leasing med. Du är bunden till ett avtal, men ändå fri. Och slipper höga engångskostnader.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på Bilfocus, så hjälper vi till att hitta den lösning som passar bäst för just dina behov och förutsättningar.