Köpa Hyundai? Kom till Bilfocus i Falun, Dalarna

Köp din nästa HYUNDAI hos oss på Bilfocus i Falun. Vi har alla modeller: kombi, miljöbil, SUV och småbil.

Hyundai i alla storlekar och prisklasser

Är det dags att köpa ny bil? Ta en titt på Hyundai – en modern och ekonomisk bil med bra komfort, finns i alla storlekar och prisklasser. Familjebil, liten smidig modell för körning i stan eller ett bränslesnålt alternativ för pendlaren – vi har en bil för alla behov. Kom in till oss på Bilfocus så kan vi hjälpa dig att hitta den modell som passar dig bäst.

Miljövänligt och modernt

För dig som ska köpa en ny bil kan vi rekommendera våra miljövänliga alternativ. Hyundai finns som elbil, hybrid och laddhybrid. Skillnaden mellan hybrid och laddhybrid är att laddhybriden kan kopplas in i uttaget hemma, så har du en fulladdad bil som väntar på morgonen. Hybridalternativen är bra för dig som bor här i Dalarna, eftersom det inte alltid finns möjlighet att ladda. Förbränningsmotorn är en trygghet.

Boka provkörning idag!

Privat och företag

Vi erbjuder våra bilar till både privatpersoner och företag. Vill du leasa en Hyundai? Kontakta oss så tittar vi på alternativ. Självklart ordnar vi ett bra finansieringsupplägg för dig som köpare. När det gäller försäkringar har vi alternativ så att du kan känna dig trygg.

Vilka Hyundai-bilar finns inne just nu?

Nedan kan du se vilka modeller som finns inne hos oss just nu. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig så hjälper vid dig. Välkommen in att provköra din nästa Hyundai redan i dag!