HYUNDAI Personbilar

Hyundai Motor Company byggde sin första bil 1967 och är idag Koreas största biltillverkare – och den femte största i världen med en försäljning på fem miljoner bilar per år. I staden Ulsan i Korea ligger världens största integrerade bilfabrik med kapacitet att producera cirka 1,5 miljoner bilar per år. I Sverige har Hyundai funnits sedan 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts till svenska kunder.

För att du som kund ska få ett bekymmersfritt bilägande lägger Hyundai stor vikt vid kvaliteten både i utveckling och produktion. Hyundai får återkommande bevis på den höga produktkvaliteten genom höga placeringar I oberoende, internationella kvalitetstester.

Har du frågor om din Hyundai eller vill bli guidad inför ett köp? Hör av dig till oss!

Mejla oss på bilforsaljningen@bilfocus.se Ring oss på 023-70 90 30

Vårt miljöarbete

Vi ser oss själva som miljöpionjärer och arbetar aktivt för att behålla den rollen. Ett av våra senaste initiativ var lanseringen av en renodlad elbilspool i Amsterdam. Hyundai arbetar även kontinuerligt med Project IONIQ, vårt långsiktiga forsknings- och utvecklingsprojekt, som genom innovation kommer att omdefiniera vår framtida syn på rörlighet. I Project IONIQ är en av fyra huvudinriktningar att vi ska vara fria från miljöföroreningar och energiutsläpp. Det första steget i Project IONIQ var att lansera IONIQ hybrid, IONIQ electric och IONIQ plug-in. I och med lanseringen blev vi först i världen med att erbjuda en elhybrid, laddhybrid och ren elbil i en och samma biltyp. Att vi värnar om miljön har även gjort oss branschledande inom vätgastekniken. Forsknings- och utvecklingsarbete inleddes redan i slutet av 1990-talet för att hitta ett effektivt sätt att minska luftföroreningarna från trafiken. Ett av resultaten är världens första serietillverkade bränslecellsbil som drivs av vätgas, Hyundai ix35 Fuel Cell. ​

Köpa Hyundai? Kom till Bilfocus i Falun, Dalarna

Köp din nästa Hyundai hos oss på Bilfocus!.

Vi har alla modeller: Kombi, miljöbilar (Hybrid, Plug-in Hybrid och helt Elektrisk), SUV och småbil.

Läs mer

Hyundai i alla storlekar och prisklasser

Är det dags att köpa ny bil? Ta en titt på Hyundai – en modern och ekonomisk bil med bra komfort, finns i alla storlekar och prisklasser. Familjebil, liten smidig modell för körning i stan eller ett bränslesnålt alternativ för pendlaren – vi har en bil för alla behov. Kom in till oss på Bilfocus så kan vi hjälpa dig att hitta den modell som passar dig bäst.

Miljövänligt och modernt

För dig som ska köpa en ny bil kan vi rekommendera våra miljövänliga alternativ. Hyundai finns som elbil, hybrid och laddhybrid. Skillnaden mellan hybrid och laddhybrid är att laddhybriden kan kopplas in i uttaget hemma, så har du en fulladdad bil som väntar på morgonen. Hybridalternativen är bra för dig som bor här i Dalarna, eftersom det inte alltid finns möjlighet att ladda. Förbränningsmotorn är en trygghet.

Privat och företag

Vi erbjuder våra bilar till både privatpersoner och företag. Vill du leasa en HyundaiKontakta oss så tittar vi på alternativ. Självklart ordnar vi ett bra finansieringsupplägg för dig som köpare. När det gäller försäkringar har vi alternativ så att du kan känna dig trygg.

Vilka Hyundai-bilar finns inne just nu?

Nedan kan du se vilka modeller som finns inne hos oss just nu. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig så hjälper vid dig. Välkommen in att provköra din nästa Hyundai redan i dag!