HYUNDAI Personbilar

Hyundai Motor Company byggde sin första bil 1967 och är idag Koreas största biltillverkare – och den femte största i världen med en försäljning på fem miljoner bilar per år. I staden Ulsan i Korea ligger världens största integrerade bilfabrik med kapacitet att producera cirka 1,5 miljoner bilar per år. I Sverige har Hyundai funnits sedan 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts till svenska kunder.

För att du som kund ska få ett bekymmersfritt bilägande lägger Hyundai stor vikt vid kvaliteten både i utveckling och produktion. Hyundai får återkommande bevis på den höga produktkvaliteten genom höga placeringar I oberoende, internationella kvalitetstester.

Har du frågor om din Hyundai eller vill bli guidad inför ett köp? Hör av dig till oss!

Mejla oss på bilforsaljningen@bilfocus.se Ring oss på 023-70 90 30

Vårt miljöarbete

Med IONIQ 5 blir framtidens elektriska drivkraft verklighet. En kompromisslös elektrisk CUV (crossover-SUV) som låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen. Supersnabb uppladdning och elektrisk acceleration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder väntar.

Med futuristisk design och en imponerande uppsättning banbrytande teknologi är IONIQ 5 redo att ta dig längre – med blixtsnabb uppladdning och elegant stil.

Köpa Hyundai? Kom till Bilfocus i Falun, Dalarna

Köp din nästa Hyundai hos oss på Bilfocus!.

Vi har alla modeller: Kombi, miljöbilar (Hybrid, Plug-in Hybrid och helt Elektrisk), SUV och småbil.

Läs mer

Hyundai i alla storlekar och prisklasser

Är det dags att köpa ny bil? Ta en titt på Hyundai – en modern och ekonomisk bil med bra komfort, finns i alla storlekar och prisklasser. Familjebil, liten smidig modell för körning i stan eller ett bränslesnålt alternativ för pendlaren – vi har en bil för alla behov. Kom in till oss på Bilfocus så kan vi hjälpa dig att hitta den modell som passar dig bäst.

Miljövänligt och modernt

För dig som ska köpa en ny bil kan vi rekommendera våra miljövänliga alternativ. Hyundai finns som elbil, hybrid och laddhybrid. Skillnaden mellan hybrid och laddhybrid är att laddhybriden kan kopplas in i uttaget hemma, så har du en fulladdad bil som väntar på morgonen. Hybridalternativen är bra för dig som bor här i Dalarna, eftersom det inte alltid finns möjlighet att ladda. Förbränningsmotorn är en trygghet.

Privat och företag

Vi erbjuder våra bilar till både privatpersoner och företag. Vill du leasa en HyundaiKontakta oss så tittar vi på alternativ. Självklart ordnar vi ett bra finansieringsupplägg för dig som köpare. När det gäller försäkringar har vi alternativ så att du kan känna dig trygg.

Vilka Hyundai-bilar finns inne just nu?

Nedan kan du se vilka modeller som finns inne hos oss just nu. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig så hjälper vid dig. Välkommen in att provköra din nästa Hyundai redan i dag!