Företagsleasing

Precis som att varje affär är unik har också varje förare olika behov. Och för att du ska hitta det som passar just dig – och ditt företag – har vi tagit fram en rad företagserbjudanden på våra populäraste bilar.

Ta en titt på våra modeller. Vi har packat dem fulla med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje.

Kontakta oss via bilforsaljningen@bilfocus.se Ring oss på 023- 70 90 30

Transit Center

Vår service sätter din verksamhet i framsätet

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Med Ford Service är du tillbaka på vägarna på nolltid. Får du problem med din transportbil är vi bara ett samtal bort. Får du punktering eller något annat som inte fungerar som det ska så ring Ford Assistans så hjälper vi dig direkt. Fords vägassistans ingår helt utan kostnad förutsatt att du servar din bil hos en auktoriserad Fordverkstad. Har du koll på när det är dags för nästa service? Ring eller kom in till oss så kollar vi upp det och bokar in en tid om det börjar bli dags. Välkommen in till din auktoriserade Fordverkstad!

Våra verkstäder arbetar efter ditt schema

Våra mekaniker är specialutbildade av Ford för att klara de specifika kraven vad gäller teknisk standard och kvalitetsstandard för kommersiella fordon och bilflottor. Vår service erbjuder till exempel inspektioner på plats med den senaste diagnosutrustningen från Ford. Med förlängda öppettider i verkstäderna kan vi snabba på diagnoser och reparationer för att säkerställa att du är tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Klicka här för att boka din service