Ford från Bilfocus i Falun, Dalarna

Hos oss på Bilfocus i Falun finns FORD-modeller för alla behov och plånböcker. SUV, familjebil, småbil och miljövänliga bilar alla med 5 års garanti – vi hjälper dig att hitta en modell som passar dig.

Ford – en bil i många utföranden

Det är ingen slump att Ford är ett populärt bilmärke. Denna trotjänare har transporterat människor många mil sedan Henry Ford byggde sin första automobil 1896. Visste du att FORD-modellerna Fiesta och Focus är bland världens mest sålda bilar? Här är en pålitlig, modern och flexibel bil med bra komfort och körglädje. Kom in till oss på Bilfocus här i Dalarna, så hjälper vi dig att hitta den bil som passar dig.

Boka provkörning idag!

 

Ford transportbilar

Ford är europas mest sålda transportbil. Fords breda och populära transportbilsprogram uppfyller de flesta företags behov. Vi erbjuder 5 års garanti på alla våra bilar, allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker. Kontakta oss så hjälper vi er med att skräddarsy din nästa transportbil.

Vi hjälper dig med olika betalningslösningar

Både privatpersoner och företag är välkomna till oss på Bilfocus. Vi har bra och förmånliga betalningslösningar oavsett om det är privatbil eller firmabil du är ute efter. Vill du leasa en FORD? Det är ett smidigt alternativ som vi rekommenderar även till privatpersoner.

Hitta din nästa Ford hos oss här på Bilfocus!