BiLLÅN

Genom oss kan du välja olika typer av finansiering beroende på om du skall köpa en ny eller begagnad bil. Vi samarbetar idag med flera banker. Dessutom ser vi till att finansieringen anpassas efter dina förutsättningar och till en månadskostnad du klarar.

Kort sagt – Vi förverkligar din bildröm.

Klicka här för att kontakta oss

PRIVATLEASING

Vill du ha en ny bil utan lån och insats? Då är privatleasing hos oss lösningen för dig. Du leasar din nya bil i 36 månader och betalar varje månad en fast avgift. Sjävklart ingår service och assistansförsäkring. Smidigt, tryggt och enkelt!

Vi har allt från små smidiga bilar till större SUV så vi kan lösa de flestas önskemål!

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt bil och leasingupplägg som passar just dig!

Läs mer om privatleasing för Ford och Hyundai

KÖP ONLine

Snart kommer vi även erbjuda våra kunder att enkelt köpa sin bil online. Bra va?

Klicka här för att se vårt sortiment

Företagsleasing

Precis som att varje affär är unik har också varje förare olika behov. Och för att du ska hitta det som passar just dig – och ditt företag – har vi tagit fram en rad företagserbjudanden på våra populäraste bilar.

Ta en titt på våra modeller. Vi har packat dem fulla med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje.

Kontakta oss via bilforsaljningen@bilfocus.se Ring oss på 023- 70 90 30

Köpa Hyundai? Kom till Bilfocus i Falun, Dalarna

Köp din nästa HYUNDAI hos oss på Bilfocus i Falun. Vi har alla modeller: kombi, miljöbil, SUV och småbil.

Läs mer

Hyundai i alla storlekar och prisklasser

Är det dags att köpa ny bil? Ta en titt på Hyundai – en modern och ekonomisk bil med bra komfort, finns i alla storlekar och prisklasser. Familjebil, liten smidig modell för körning i stan eller ett bränslesnålt alternativ för pendlaren – vi har en bil för alla behov. Kom in till oss på Bilfocus så kan vi hjälpa dig att hitta den modell som passar dig bäst.

Miljövänligt och modernt

För dig som ska köpa en ny bil kan vi rekommendera våra miljövänliga alternativ. Hyundai finns som elbil, hybrid och laddhybrid. Skillnaden mellan hybrid och laddhybrid är att laddhybriden kan kopplas in i uttaget hemma, så har du en fulladdad bil som väntar på morgonen. Hybridalternativen är bra för dig som bor här i Dalarna, eftersom det inte alltid finns möjlighet att ladda. Förbränningsmotorn är en trygghet.

Privat och företag

Vi erbjuder våra bilar till både privatpersoner och företag. Vill du leasa en HyundaiKontakta oss så tittar vi på alternativ. Självklart ordnar vi ett bra finansieringsupplägg för dig som köpare. När det gäller försäkringar har vi alternativ så att du kan känna dig trygg.

Vilka Hyundai-bilar finns inne just nu?

Nedan kan du se vilka modeller som finns inne hos oss just nu. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig så hjälper vid dig. Välkommen in att provköra din nästa Hyundai redan i dag!