Skaffa en elbil Falun och häng med i utvecklingen

Elbilarna är framtidens sätt att resa och transportera människor och gods. Det är inte längre science fiction, du kan skaffa dig en elbil Falun och ta dig fram billigt och etiskt hållbart.

Ny rapport

I en rapport från USA visar det sig att elbilarna blir allt vanligare i världen. Många av de tidigare utvecklingsländerna såsom Kina och Indien satsar stenhårt på att utveckla elbilar. Makthavarna har kommit fram till två avgörande fakta som spelar roll, ett är att försöka få bort beroende av fossila bränslen för att göra världen renare. Men också för att minska inflytandet från de stora oljebolagen världen över.

De stora oljebolagen har också skruvat ner sina prognoser inför framtiden. Redan 2020 sägs den tidigare aldrig sinande efterfrågan på råolja börja vika. Detta är en globalt avgörande händelse, mänskligheten står inför ett paradigmskifte, lika stort som när bilarna lanserades för över 100 år sedan.

Vi har fått ett helt nytt sätt att tänka kring bilar och dess framförande. Elektriciteten är billigare och mer miljövänligt att producera. Det finns flera bra laddstationer i Falun, bland annat på Ica Maxi, men också vid Lugnets idrottsområde.

Ett tryggt ägande

Du kan som ägare av en elbil Falun känna dig helt trygg med ditt bilägande. Vi på Bilfocus har under våren 2017 tagit tag i taktpinnen här i Dalarna och lanserat en elbil från Hyundai, den är inte dyrare än vanliga bensindrivna bilar och är mycket säker och smidig att köra.

Kom in till oss på Bilfocus om du har frågor kring elbilar, vår kunniga och erfarna personal kan hjälpa er med svar på alla tänkbara spörsmål. Ni kan också få provköra en elbil och lära er allt som behövs för att kunna äga och köra en sådan på ett tryggt sätt.

En elbil är inte mer komplicerad än en vanlig bensinbil. Dessutom är den billigare och du bidrar till att skapa en bättre värld för våra barn och barnbarn.

 

elbil Falun