Serva din bil hos Bilfocus!

Börjar det bli dags för service på bilen?

Visste du om att du inte måste ha köpt din bil hos oss för att vi ska kunna serva den åt dig! Låt oss ta hand om din bil åt dig, boka din service nu!

Boka service eller däckbyte här!

Bilservice från Bilfocus i Falun, Dalarna

En bil som sköts väl håller längre. Dessutom bibehålls ett högre andrahandsvärde. Var smart och boka in bilservice hos oss på Bilfocus i Falun, Dalarna.

Läs mer

Bilservice – en investering som alltid lönar sig

Den som tar hand om sin bil kommer att drabbas av färre driftstopp än den som inte gör det – så enkelt är det. Om du vill undvika att bli stående efter vägen och spilla dyrbar tid är det en självklarhet att serva bilen. Om du är duktig och sköter din bil regelbundet kommer du att ha en lägre totalkostnad än om du hade slarvat med bilservice och fått betala reparationskostnaderna. Sedan blir bilen självklart lättare att sälja om serviceboken ser bra ut.

Jag vill ha bra bilservice i Falun – hur gör jag?

Här på Bilfocus i Dalarna, i våra lokaler på Ingarvet i Falun, har vi en fullt utrustad verkstad och duktiga servicetekniker som väntar på att få serva och reparera din bil. Vi tar hand om alla fabrikat och modeller. För att komma i kontakt med oss och boka service, använd kontaktfunktionen uppe till höger och ring eller maila oss.

Önskar du ersättningsbil när din bil är på service?

Boka gärna en ersättningsbil över dagen, till självkostnadspris, när du servar och reparerar din bil hos oss. Vi har även lånecyklar om så önskas.

Bilservice åt företag i Dalarna och Falun?

Vi gör bilservice åt såväl privatpersoner som företag, och vi servar alla bilar! Småbilar, SUV, Transportbilar – alla sorts bilar är välkomna till Bilfocus.

Varmt välkommen att boka direkt via vårt bokningssystem!