Begagnade bilar från Bilfocus i Falun, Dalarna

Dags att byta bil?

För dig som inte vill köpa nytt erbjuder vi alltid fräscha begagnade bilar här på Bilfocus i Falun, Dalarna. Vi har en variation av märken och modeller. Här på vår sida för begagnade bilar kan du se vilka som finns inne just nu.

Använd vår sökmotor för begagnade bilar

Med hjälp av vår sökmotor kan du hitta den perfekta bilen för dig. Sortera efter fabrikat, årsmodell, pris, färg och antal dörrar. För den miljömedvetna går det även att sortera efter nivån på CO2-utsläpp. Behöver du hjälp med att välja vilken bil som passar dig? Lugn, vi på Bilfocus i Dalarna har bra koll på vad som skiljer fordonen åt, och vi bedömer alltid vilket fordon som passar till vilken typ av körning.

Vad gäller vid köp av begagnat?

Vi erbjuder förmånliga försäkringar från Ford och Hyundai försäkringar, så att du som kund ska kunna känna dig trygg med ditt bilköp. Kontakta vår avdelning för finansiering och försäkringar om du vill veta mer. Kontaktuppgifter hittar du under fliken uppe till höger.

Kan jag byta in min gamla bil?

Vi på Bilfocus byter gärna in din gamla bil mot någon av våra fina och testade begagnade bilar. Självklart hjälper vi dig att hitta en bra och förmånlig finansieringslösning om så önskas. Boka tid med vår avdelning för begagnade bilar i fliken uppe till höger, så tittar vi på din nuvarande bil och hittar en lösning. Bläddra gärna igenom de bilar som finns inne just nu, så kanske du hittar en favorit. Eller kom förbi på en kaffe så tittar vi tillsammans.

Välkommen in till oss på Bilfocus i Dalarna!